Vuokrausehdot

Vuokrausehdot

Abex Autonvuokrauksen yleiset ehdot

Käsitteet:

Vuokraaja - asiakas, joka tekee tilauksen Abex Autonvuokrauksen netti-sivujemme kautta osoitteessa www.abexcarrental.com;

Abex Autonvuokraus – yhtiö, joka tarjoaa Vuokraajalle ajoneuvon varauspalvelun;

Vuokranantaja - autovuokraamo, joka toimittaa ajoneuvon Voukraajalle sopimuksen mukaisena aikana tiettyyn kohteeseen.

Abex Autonvuokraus edellyttää, että Vuokraaja noudattaa näitä ehtoja ja Vuokranantajan ehtoja sekä vuokrasopimusta vilpittömässä mielessä.

1. Varaaminen:

Tilausvaraus katsotaan vahvistetuksi, kun Abex Autonvuokraus on lähettänyt Vuokraajan sähköpostiosoitteeseen tilausvahvistuksen. Solmiessaan vuokrasopimusta ja ottaessaan auton haltuunsa kohdepaikassa Vuokraaja on velvollinen esittämään edeltä käsin tulostamansa tilausvahvistuksen. Abex Autonvuokraus varaa oikeuden kieltäytyä tilauksen vahvistamisesta, mikäli vapaita autoja ei ole käytettävissä. Tilauksen täyttämisen varmistamiseksi pyydämme tekemään tilauksen Abex Autonvuokrauksen verkkosivustolla mahdollisimman aikaisin, mieluiten viimeistään 1 (yksi) työpäivä ennen vuokrausjakson alkua.

2. Vuokrausehdot:

Auton varaamiseksi Vuokraajan on hyväksyttävä nämä Abex Autonvuokrauksen yleiset ehdot sekä Vuokranantajan ehdot. Vuokranantajan ehdot esitetään Abex Autonvuokrauksen kotisivulla tilausta tehtäessä, ja niihin voi tutustua ennen tilauksen lopullista tekemistä. Mikäli Abex Autonvuokrauksen yleiset ehdot ja Vuokranantajan ehdot ovat ristiriidassa keskenään, sovelletaan auton vuokraukseen Vuokranantajan ehtoja. Hyväksyessään ehdot Vuokraaja vahvistaa, että on tutustunut kaikkiin ehtoihin, ymmärtänyt ehdot ja hyväksyy ne. Mikäli Vuokraaja ei hyväksy Abex Autonvuokrauksen yleisiä ehtoja tai mitä tahansa Vuokranantajan ehtojen kohtaa, on Vuokraajan keskeytettävä varaaminen. Abex Autonvuokraus pidättää oikeuden muuttaa voimassa olevia myyntiehtoja ja -hintoja. Tilaukseen sovelletaan tilauksen esittämisajankohtana voimassa olleita ehtoja.

3. Vvuokra-ajan laskeminen:

Vuokrahinnat perustuvat 24 tunnin jaksoihin. Mikäli ajoneuvo vuokrataan lyhyemmäksi ajaksi kuin 24 tuntia, maksetaan 1 (yhden) vuorokauden eli 24 tunnin vuokra.

4. Vuokrasopimusta solmittaessa esitettävät asiakirjat:

Pyydämme tutustumaan Vuokranantajan ehtoihin.

5. Ikäraja ja ajokokemus:

Pyydämme tutustumaan Vuokranantajan ehtoihin.

6. Maksaminen:

Ajoneuvon vuokran osalta tehdään Vuokraajan luottokortilta ennakkovarmennus koko summalta. Vuokran lisäksi Vuokranantaja voi tehdä ennakkovarmennuksen takuusummalle mahdollisten vahinkojen, lisävarusteiden, polttoaineen yms. takaamiseksi. Ennakkovarmennettu summa on varattu luottokortilta ajoneuvon palautukseen saakka ja vapautetaan, kun ajoneuvo (ja lisävarusteet) on palautettu samassa kunnossa kuin luovutettaessa. Mikäli ajoneuvon vuokra on jo ennakkovarmennettu ja ennen vuokrausjakson alkua käy ilmi, että Vuokranantajalla ei ole hänestä riippumattomista syistä (force majeure) mahdollisuutta luovuttaa autoa, palautetaan ennakkovarmennettu summa Vuokraajalle välittömästi kokonaisuudessaan ja tilaus peruuntuu.

7. Vuokrauksesta luopuminen:

a) Mikäli Vuokraaja ilmoittaa vuokrauksesta luopumisestaan vähintään 1 (yksi) työpäivä ennen vuokrajakson alkua, palautetaan ennakkovarmennettu summa kokonaisuudessaan.

b) Mikäli Vuokraaja luopuu vuokrauksesta vähemmän kuin 1 (yksi) työpäivä ennen vuokrajakson alkua tai ei ilmoita vuokrauksesta luopumisestaan, ei Abex Autonvuokraus palauta varausta ja veloittaa asiakkaalta lisäksi sopimussakon, mikäli se sisältyy Vuokranantajan ehtoihin.

8. Maksutavat:

Abex Autonvuokraus hyväksyy vuokran ennakkovarmennusta varten seuraavat luottokortit: VISA ja EuroCard/MasterCard. Vuokranantajan luona voidaan hyväksyä muita maksutapoja, jotka on lueteltu Vuokranantajan ehdoissa.

9. Vakuutus:

Vuokra sisältää normaalisti Standard-vakuutuspaketin, jonka ehtoihin voi tutustua Vuokranantajan ehdoissa.

10. Käyttöalue:

Normaalisti vuokra-auton käyttöalueena on luovutusmaa (-valtio). Käyttöaluetta koskevat rajoitukset, lisämaksut ja luettelo niistä valtioista, joihin vuokratulla ajoneuvolla saa ajaa, on mainittu Vuokranantajan ehdoissa.

11. Sovellettava oikeus:

Vuokraehtojen ja vuokrasopimuksen on noudatettava Euroopan unionin (EU) lainsäädäntöä. Mikäli riita-asiassa ei päästä sopimukseen, ratkaistaan riita Abex Autonvuokrauksen kotipaikan mukaisessa tuomioistuimessa.

Varaa vuokra-auto