Meistä

Meistä

Abex Autonvuokraus

Abex on ajoneuvojen vuokrauspalveluja tarjoava yritys, jonka vahvuuksina ovat korkealaatuinen autokanta, nopea ja asiakasystävällinen palvelu, hyvät vuokrausehdot ja järkevät hinnat.

Abex Autonvuokraus toimii vuodesta 2008, tiimillämme on yli 15 vuoden kokemus kansainvälisen autovuokrauksen alalta. Yhteistyössä huolellisesti valittujen kumppanien kanssa tarjoamme korkealaatuista vuokrapalvelua kaikissa Baltian maissa, Suomessa, Ruotsissa, Italiassa, Unkarissa ja muualla.

Autokantaamme kuuluu joka maassa yli 50 Toyota, Renault, Peugeot, Opel ja Chevrolet henkilöauton ja pikkubussin. Säännöllinen autokannan uudistaminen ja huolellinen huolto takaavat Abexin asiakkaalle ongelmattoman matkan. Automme ovat aina uusia, puhtaita ja vähän ajettuja. Vuokrasopimuksen tekemisen yhteydessä voimme tarjota täydentäviä vakuutusmahdollisuuksia.

Abexin tavoitteena on tarjota mukavaa ja turvallista palvelua jolla asiakas voi säästää aikaa ja rahaa. Nopea online- varausjärjestelmä näyttää autojen tarjoukset. Valitse sopiva auto ja lisävarusteet ja vuokra-auto odottaa Sinua sovittuna aikana ja paikassa.

Ota meihin yhteyttä myös silloin kun haluat vuokrata auton kuljettajan kanssa tai pitemmäksi ajanjaksoksi. Abexin tiimi yrittää mielellään löytää juuri Sinulle sopivan ratkaisun.

Abex Autorent OY
Reg. numero 11913399

Varaa vuokra-auto